Trajnime Mbrojtje Te Certifikuara

Behu Profesionist Dhe Kualifikohu Per Sukses

PSE TE ZGJIDHNI AKADEMINE TONE

NE JU OFROJME TRAJNIME TE SPECIALIZUARA NGA INSTRUKTORE

Certifikimet tona nderkombetare na bejne neve te jemi nje hap prane risive te fundit dhe teknikave unike qe praktikojme me kujdes dhe me profesionalizem maksimal. Jemi prane jush duke ju ndihmuar te rriteni psikologjikisht dhe fizikisht ne kushte te pershtatshme per situatat qe neve simulojme.

P

GRUPET TRAJNUESE


NE OFROJME KUALIFIKIME NE TRAJNIMET QE PRAKTIKOJME

VETEMBROJTJE DHE SIGURI


SKUADER TRAJNERESH NDERKOMBETARE

IFA Coach

FORCE AKADEMI

IFA Coach

FORCE AKADEMI

IFA Coach

FORCE AKADEMI

z

TE DHENAT E FUNDIT DHE SKUADRAT E USHTRIMIT


 • Tajnime profesionale nga akademia IFA
  Tajnime profesionale nga akademia IFA

  Me qëllim të realizimit të trajnimeve me një metodologji bashkëkohore, Akademia ka në fokus të veçantë ngritjen e kapaciteteve të trajnuesve. Në këtë drejtim, vazhdimisht organizohen trajnime për trajnues në mënyrë që ata të aplikojnë teknikat më të avancuara të trajnimit. Një numër i trajnimeve për trajnues shfrytëzohen edhe për hartimin e draft programit të…

 • Metoda dhe taktika trajnuese per mbrojtje te sigurte
  Metoda dhe taktika trajnuese per mbrojtje te sigurte

  Trajnimi është kombinim për ushtrim të manovrave, planifikim proaktiv dhe ngecje e sigurt. Trajnimi e mbulon pjesën e kërcënimeve me agresore te ndryshem. Praktikantet do të përfitojnë vetëbesim dhe do të mësojnë si të zbatojne në situata të ndryshme, sulmeve terroristike, kidnapime dhe aksidente. Praktikantet do të mësojnë si t’a shfrytëzojnë automjetin si armë për…

 • Gjithçka dhe çdo gjë e mirë është e mundur për tu arrirë por thjesht do përkushtim dhe punë
  Gjithçka dhe çdo gjë e mirë është e mundur për tu arrirë por thjesht do përkushtim dhe punë

  Është momenti të shftytëzosh kohën në maksimum. Merr një profesion dhe praktikohu për të. Nuk gjeni dot punë apo kërkoni të merrni një profesion tjetër? Je në vendin e duhur, regjistrohu tani.